MTW

 
Slide background

Over MTW / P&R ES

De juiste m/v op de juiste plek

MTW heeft een team van medewerkers welke al sinds 1993 actief op het gebied van werving, selectie, uitzenden en detacheren. Ook wordt de nodige aandacht besteed aan gerichte branche opleidingen. Ruime ervaring in deze vorm van dienstverlening staat garant voor kwaliteit en service. Als geen ander weten wij dat flexibiliteit en betrouwbaarheid eigenschappen zijn die voor dit werk onontbeerlijk zijn.

Niet alleen in de reguliere sector, maar juist in de beveiligingsbranche en op het gebied van receptieservice ligt de specialisatie van MTW. Door ons uitgebreide netwerk en onze ruime kennis van de beveiligingswereld zijn wij als geen ander in staat om snel en kundig in te spelen op specifieke behoeftes van de klant.

Kwaliteit & ervaring

Kwaliteit, ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid is een must in ons werk en daarom beschikt MTW / P&R ES over de benodigde vergunningen en lidmaatschappen die vereist zijn waaronder:

– Vergunning voor het tot stand brengen van een particuliere beveiligingsorganisatie
(ND 3671)
– ABU lidmaatschap
– Werkzaam met een G-rekening ter vrijwaring ketenaansprakelijkheid
– Ecabo Leerbedrijf

Ook volgen wij alle ontwikkelingen in de markt op de voet, waardoor wij terdege geïnformeerd onze werving en selectie kunnen verrichten.

Dit betekent dat wij samen met de kandidaat de mogelijkheden bespreken en kunnen adviseren bij de definitieve keuze van de opdrachtgever en/of de baan.