MTW

 
Slide background

Wat kan MTW /P&R ES bieden?

Professioneel advies

MTW / P&R ES werkt sinds geruime tijd als gespecialiseerd uitzend-, detachering- en werving- & selectiebureau voor de Particuliere Beveiligingsbranche en het team heeft inmiddels al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Werving en selectie

Een goede werving en selectie is voor alle partijen van het grootste belang. De opdrachtgever wil graag alleen met kandidaten praten die voldoen aan de gestelde profielschets, terwijl de kandidaat alleen geïnteresseerd is in een passende functie, de juiste werkplek en een goede werkgever.

Om in aanmerking te komen voor een baan in de beveiligingsbranche, wordt een aantal harde criteria gesteld. Zo moeten de kandidaten minimaal 18 jaar zijn, een onbesproken gedrag hebben (niet in aanraking zijn geweest met politie en of justitie) en moeten ze in het bezit zijn van, dan wel studeren voor het diploma Beveiliger 2.

Daarnaast stelt MTW hoge eisen in de vorm van onderstaande criteria:
– Goede communicatieve eigenschappen
– Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Enige kennis van de Engelse taal
– Representatief en verzorgd uiterlijk
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Opleiding/denkvermogen op MBO niveau
-Bij voorkeur in het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer

In verband met de constante vraag naar goed gemotiveerd en bij voorkeur gediplomeerde beveiligingsmedewerkers is MTW / P&R ES continue op zoek naar mensen die in de beveiliging willen werken. Mensen die gemotiveerd zijn, een flexibele instelling hebben en er niet voor terug deinzen om onregelmatig te werken.